Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης – Deree Basketball Academy

Επικεφαλής Προπονητής και Συντονιστής

DSC_1406Ο Παναγιώτης Μακρυδήμας είναι Πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής και Προπονητής Μπάσκετ από το 2000. Σαν αθλητής έκανε τα πρώτα του βήματα στην ακαδημία του Πανιωνίου με την οποία κατέκτησε 2 πανελλήνια πρωταθλήματα (Παίδων, Εφήβων) και αποτέλεσε μέλος της ανδρικής ομάδας για δύο συναπτά έτη. Στη συνέχεια αγωνίστηκε ως το 2008 σε ομάδες Α1, Α2 & Β’ Εθνικής Κατηγορίας. Την προπονητική του καριέρα την ξεκίνησε από τον Πειραϊκό Σύνδεσμο και στη συνέχεια διατέλεσε βοηθός προπονητή στον Ίκαρο Καλλιθέας (Α1) για 4 χρόνια. Το 2009 κατέκτησε με την εφηβική ομάδα του ίδιου συλλόγου την 3η Πανελλήνια θέση. Την περίοδο 2011-13 δούλεψε σαν Υπεύθυνος Ακαδημίας του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου ενώ σαν πρώτος προπονητής υπηρέτησε για 3 χρόνια την ομάδα του Ικάρου Ν. Σμύρνης την οποία κατάφερε να ανεβάσει στη Β’ Εθνική. Από το 2014 και μέχρι σήμερα είναι ο επικεφαλής προπονητής και συντονιστής της Ακαδημίας του Α.Σ. Κολλεγίου Ντερή και παράλληλα εισηγητής για τις αθλητικές υποτροφίες καλαθοσφαίρισης του Pierce.

Στοιχεία επικοινωνίας: [email protected]

Προπονητές

TSIANTISΟ Χαράλαμπος Τσιαντής είναι προπονητής καλαθοσφαίρισης τα τελευταία 19 χρόνια. Έχει εργαστεί  σε αρκετές ομάδες αντρικών και γυναικείων τμημάτων υποδομής, όπως Αγία Παρασκευή, Δούκας κ.α. και από το 2013 είναι μέλος του Α.Σ.Κ Ντερή.  Σπούδασε στο τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού  στην Αθήνα και είναι κάτοχος  Μεταπτυχιακού τίτλου από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης στην “Δημιουργική και Παιδαγωγική Μάθηση” με ειδίκευση στην Αναπτυξιακή Διαταραχή Κινητικού Συντονισμού. Ο ίδιος πιστεύει ότι με υπομονή και επιμονή κατακτάς τους στόχους σου.

Στοιχεία επικοινωνίας: [email protected]

 

DSC_1403Ο Σπύρος Σταύρου σπούδασε στο τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στην ΑΕΚ, ενώ έχει εργαστεί ως προπονητής σε συλλόγους όπως Α.Σ Παπάγου, εκπαιδευτήρια Νέα Γενιά Ζηρίδη καθώς και ως συνεργάτης στης tNBA Greece. Τα τελευταία χρόνια είναι προπονητής μπάσκετ στον Α.Σ.Κ. Ντερή.  Πιστεύει πως όλα στην ζωή μας συμβαίνουν για κάποιον λόγο.

Στοιχεία επικοινωνίας: [email protected]

 

KOUTELAS GREYΟ Γιάννης Κουτέλας αποφοίτησε από το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Τρικάλων το 2006 με κύρια ειδικότητα την προπονητική του Μπάσκετ, δευτερεύουσα την Αθλητική Οργάνωση-Διοίκηση και διπλωματική εργασία πάνω στην παιδική παχυσαρκία. Ασχολήθηκε πρώτη φορά με την προπονητική το 2004 στον Α.Σ. Τρικάλων και την τετραετία 2008-2012 αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου τις ακαδημίες του Α.Ο ‘Κυρίαρχοι’ Πειραιά. Από το 2014 είναι μέλος του Α.Σ.Κ Ντερή και προπονητής των μικρότερων ηλικιακά τμημάτων του Συλλόγου.

Στοιχεία επικοινωνίας:[email protected]

 

LIMNAIOSΟ Κωνσταντίνος Λημναίος είναι πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής και προπονητής καλαθοσφαίρισης. Έχει δουλέψει σαν Α’ Προπονητής σε ομάδες της ΕΣΚΑ ανδρών (Άγιοι Ανάργυροι) και σε Α1 γυναικών (Αστέρας Εξαρχιών) και σαν Β’ προπονητής σε Α2 Ανδρών (Αιγάλεω), Β’ Εθνική (Κ.Α.Π.) και Γ’ εθνική (Μαρούσι). Ως προπονητής υποδομών έχει πλούσια εμπειρία, τα τελευταία χρόνια έχει εργαστεί στον Πρωτέα Βούλας και στο Μαρούσι ως υπεύθυνος ακαδημιών και Εφηβικού τμήματος.  Ξεκίνησε να εργάζεται για τον Α.Σ.Κ. Ντερή το 2016.

Στοιχεία επικοινωνίας:[email protected]

 

Η Μάγδα Γεωργίου ξεκίνησε την προπονητική της καριέρας στην Ακαδημία Μπάσκετ του Πανιωνίου, έπειτα από μια μακρόχρονη αθλητική πορεία σε ομάδες όπως ο Κτησιφών Παιανίας, o Πρωτέας Βούλας, ο Πειραϊκός, ο ΑΟ Δάφνης, ο Άρης Χολαργού, o Πιερικός και o Ολυμπιακός Βόλου, ενώ στο εξωτερικό αγωνίστηκε στο Ολλανδικό Πρωτάθλημα με την ομάδα του Den Helder. Έχει κατακτήσει 3 Πρωταθλήματα και 2 Κύπελλα στις διοργανώσεις των ενώσεων ΕΣΚΑ και ΕΣΚΑΝΑ, ενώ έχει αγωνιστεί και 6 χρόνια στις Εθνικές κατηγορίες. Έπειτα από την 6χρονη ενασχόληση στον Πανιώνιο σε τμήματα υποδομής αγοριών (U11, U10, U9, U8, U7) , κοριτσιών (U17 (Πανελλήνιο Πρ. Νεανίδων), U15, U13, Mini), βοηθός της γυναικείας ομάδας (Α1 (F4 Κυπέλλου Ελλάδος)), εργάστηκε ως βοηθός στην γυναικεία ομάδα του Κρόνου Αγ. Δημητρίου για το πρωτάθλημα της Α1. Είναι κάτοχος του Διπλώματος Προπονητικής Γ’ κατηγορίας από την Γ.Γ.Α. και τον Αύγουστο του 2017 ξεκίνησε το Fiba Europe Coaching Certificate. Είναι μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΠΚ από τον Ιούνιο του 2016. Ξεκίνησε να εργάζεται για τον Α.Σ.Κ. Ντερή τον Σεπτέμβριο του 2017. Πιστεύει ότι: “if we can listen, we can learn”.

Στοιχεία επικοινωνίας: [email protected]


Ακαδημία Στίβου – Deree Track & Field Academy

Επικεφαλής Προπονήτρια και Συντονίστρια

mandilaSSSΗ  Δάφνη Μανδηλά είναι προπονήτρια στίβου τα τελευταία 9 χρόνια. Ξεκίνησε την προπονητική της καριέρα στον σύλλογο της Α.Ε. Μεσογείων και από το 2014 είναι επικεφαλής προπονήτρια και συντονίστρια στίβου του Α.Σ.Κ. Ντερή. Υπήρξε αθλήτρια του επτάθλου και των 400μ. με εμπόδια με πολλαπλές πανελλήνιες νίκες και στα δύο αγωνίσματα. Σπούδασε στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στην Αθήνα όπου και αποφοίτησε με άριστα. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών, Msc in Sports and Exercise Science, τις οποίες πραγματοποίησε στο Πανεπιστήμιο του Loughborough- UK, ως υπότροφος του Ιδρύματος Ωνάση. Στόχος της είναι τα παιδιά να αγαπήσουν τον στίβο και μέσα από αυτόν να αποκομίσουν όλα τα οφέλη του αθλητισμού.

Στοιχεία επικοινωνίας: [email protected] 

Προπονητές

DSC_1404Ο Κωνσταντίνος Σταμπολίτης ασχολείται με την προπονητική στίβου εδώ και 9 χρόνια. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στον σύλλογο της Α.Ε. Μεσογείων το 2008 και από το 2015 είναι μέλος του Α.Σ.Κ. Ντερή. Υπήρξε αθλητής του δεκάθλου με πανελλήνιες νίκες σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες. Εισήχθη πρώτος και σπούδασε στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στην Αθήνα. Στόχος του είναι τα παιδιά να γνωρίσουν το άθλημα του στίβου μέσα από την πολύπλευρη προπόνηση, να βελτιωθούν και τελικά να το αγαπήσουν.

Στοιχεία επικοινωνίας: [email protected]

 

H Δέσποινα Χορόζογλου αποφοίτησε από το τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Θεσσαλονίκης με άριστα και ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό της στο διατμηματικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα Ανθρώπινης Απόδοσης και Υγείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Μέρος των μεταπτυχιακών σπουδών της έχουν γίνει στο Queen’s University of Belfast της Βόρειας Ιρλανδίας ως υπότροφος προγράμματος Erasmus. Ξεκίνησε την καριέρα της ως αθλήτρια στίβου στην ομάδα Ο.Κ.Α Αρκαδίου όπου έχει πάρει αρκετά μετάλλια και διακρίσεις. Από το 2015 μέχρι το 2017 δούλεψε ως εκπαιδεύτρια υπαιθρίων δραστηριοτήτων σε μικρούς μαθητές στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΣΕΦΑΑ) και από τον Οκτώβριο του 2017 είναι μέλος του Α.Σ.Κ Ντερή.

Στοιχεία επικοινωνίας:  [email protected]


Ακαδημία Ποδοσφαίρου – Deree Soccer Academy

Επικεφαλείς Προπονητές και Συντονιστές

dsΟ Παναγιώτης Καγκαράκης είναι προπονητής ποδοσφαίρου τα τελευταία 12 χρόνια. Σπούδασε στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με ειδικότητα στην προπονητική ποδοσφαίρου. Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B, καθώς και κάτοχος διπλώματος FA 2 της Αγγλικής Ομοσπονδίας από την SGI. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στην ΠΑΕ Τρίκαλα το 2004. Από το 2009 έως το 2011 υπήρξε Υπεύθυνος της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου στον Δ.Α.Ο. Παπάγου και εν συνεχεία υπήρξε Προπονητής στα τμήματα Παμπαιδικό και Παιδικό στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Ο.Φ. Χολαργού για τρία χρόνια (2011 – 2014). Από το 2014 έως και σήμερα είναι επικεφαλής προπονητής και συντονιστής της Ακαδημίας του Α.Σ.Κ. Ντερή. Τον ίδιο χαρακτηρίζει το απόφθεγμα του Νίκου Καζαντζάκη: « Ο ιδανικός δάσκαλος είναι εκείνος που γίνεται γέφυρα για να περάσει αντίπερα ο μαθητής του. Κι όταν πια του διευκολύνει το πέρασμα, αφήνεται χαρούμενα να γκρεμιστεί, ενθαρρύνοντάς τον μαθητή του να φτιάξει δικές του γέφυρες».

Στοιχεία επικοινωνίας: [email protected]

 

DSC_1404Ο Κωνσταντίνος Σιώκος είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και κάτοχος διπλώματος προπονητή ποδοσφαίρου UEFA B’ από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο). Ξεκίνησε να εργάζεται σαν προπονητής ποδοσφαίρου το 2004 στην ακαδημία της Π.Α.Ε Τρίκαλα. Εργάστηκε επίσης στον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Παπάγου-Χολαργού ως υπεύθυνος προπονητής των ακαδημιών ποδοσφαίρου σε παιδιά ηλικίας 5-15 ετών για 2 σεζόν 2009-10 και 2010-2011 και στη συνέχεια για 3 σεζόν (2011-12,2012-13,2013-14) στον Ο.Φ Χολαργού ως προπονητής της ομάδας Νέων καθώς και σαν βοηθός προπονητή – γυμναστής στην ανδρική ομάδα του συλλόγου. Από τη σεζόν 2014-15 εργάζεται στον Αθλητικό Σύλλογο Κολλεγίου Ντερή ως επικεφαλής προπονητής και συντονιστής της Ακαδημίας ποδοσφαίρου με σκοπό την δημιουργία μιας πρότυπης ακαδημίας που ως στόχο έχει την σωστή εκμάθηση του ποδοσφαίρου στους νεαρούς αθλητές, το «εύ αγωνίζεσθαι», το ήθος και τις αξίες που πρεσβεύει ο αθλητισμός.  Άσκησις άνευ φύσεως και μαθήσεως ατελές. Πλούταρχος, 47-120 μ.Χ..

Στοιχεία επικοινωνίας: [email protected]

Προπονητές

IMG_5541GΟ Δημήτρης Βυζιργιαννάκης είναι προπονητής ποδοσφαίρου από το 2014. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας από το οποίο αποφοίτησε με άριστα, αποκτώντας και το δίπλωμα προπονητή κατηγορίας UEFA B. Έχει εργαστεί ως προπονητής στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ιλισίων, ενώ από το 2016 εργάζεται στον Α.Σ.Κ. Ντερή. Ο ίδιος πιστεύει πως για την σωστή ανάπτυξη του αθλητισμού στη χώρα μας καίριος παράγοντας είναι η καλλιέργεια του αθλητικού ήθους από τις πολύ μικρές ηλικίες.

Στοιχεία Επικοινωνίας: [email protected]

Ο Δημήτρης Δρυς είναι απόφοιτος του Τμήματος Επίστημης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και κάτοχος διπλώματος προπονητή ποδοσφαίρου UEFA B από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο). Έχει υπάρξει αθλητής ποδοσφαίρου σε ομάδες Γ εθνικής κατηγορίας. Έχει εργαστεί ως προπονητής ακαδημιών στον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ από το 2017 εργάζεται στον Α.Σ.Κ. Ντερή.  Δραστηριοποιείται στο χώρο του Personal Training και του CrossFit ως γυμναστής. Πιστεύει πως με την σκληρή δουλειά ακόμα και τα πιο άπιαστα όνειρα γίνονται πραγματικότητα και πως το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι οι ακαδημίες του.

Στοιχεία επικοινωνίας: [email protected]

 


Ακαδημία Αντισφαίρισης – Deree Tennis Academy

Επικεφαλής Προπονητής και Συντονιστής

DSC_1861Ο Δρ. Συμεών Σιωμόπουλος είναι προπονητής τένις τα τελευταία 23 χρόνια και Σύμβουλος Αθλητικής Ψυχολογίας. Από την έναρξη της Ακαδημίας του τένις του Α.Σ.Κ. Ντερή το 2011 εργάζεται ως επικεφαλής προπονητής και συντονιστής της. Σπούδασε στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στην Αθήνα με ειδικότητα το τένις και αποφοίτησε με άριστα. Είναι κάτοχος πτυχίου Masters (M.Sc.) στην Αθλητική Ψυχολογία από το πανεπιστήμιο Miami, OHIO, U.S.A. και διδακτορικού διπλώματος (Ph.D.) από το τμήμα της Ψυχολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Επίσης, κατέχει το επαγγελματικό δίπλωμα της Αμερικανικής Ένωσης Προπονητών Τένις (PTR, Chicago, 2001). Είναι προπονητής αθλητών υψηλού επιπέδου (άνδρας με καλύτερη παγκόσμια κατάταξη ATP 115, κορίτσι με καλύτερη ευρωπαϊκή κατάταξη No 7 κάτω των 16 ετών) και έχει εργαστεί ως Σύμβουλος Αθλητικής Ψυχολογίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό (στην σχολή Bollettieri, FL) με αθλητές πολλών αθλημάτων (ποδοσφαίρου, τένις, καλαθοσφαίρισης, καταδύσεων, βόλεϊ, ιστιοσανίδας, καράτε, γκολφ, ενόργανης γυμναστικής κ.α.). Ο Δρ. Σιωμόπουλος υπήρξε αθλητής του τένις στην Ελλάδα και μέχρι τα 18 του χρόνια βρισκόταν στις πρώτες θέσεις της κατάταξης. Ο ίδιος πιστεύει ότι ο πιο σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία ενός αθλητή είναι η επί πολλά χρόνια σκληρή και συνεπής προσπάθεια, η οποία πρέπει να γίνεται πάντα σε ένα ευχάριστο κλίμα.

Στοιχεία επικοινωνίας: [email protected]

Προπονητές

DSC_1583Ο Γιώργος Καραγιάννης είναι προπονητής τένις τα τελευταία 4 χρόνια. Είναι μέλος του Α.Σ.Κ. Ντερή από το 2013. Σπούδασε στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στην Αθήνα με ειδικότητα το τένις, ενώ υπήρξε αθλητής του τένις σε εθνικό επίπεδο. Είναι κάτοχος προπονητικής πιστοποίησης Level B’ της ATP (Association of Tennis Professionals). Ο ίδιος πιστεύει πως ο σωστός προγραμματισμός, η σκληρή δουλειά και το ευχάριστο κλίμα στην προπόνηση είναι οι παράγοντες που συμβάλλουν στην επιτυχία.

Στοιχεία επικοινωνίας: [email protected]

 

DSC_1592Η Χριστίνα Μαδένογλου ξεκίνησε το τένις σε μικρή ηλικία και συμμετείχε σε Ελληνικά και διεθνή τουρνουά. Υπήρξε πρωταθλήτρια Ελλάδος καθώς και μέλος της Εθνικής Ομάδας. Τα τελευταία 7 χρόνια είναι προπονήτρια τένις, ενώ από το 2014 είναι μέλος του Α.Σ.Κ. Ντερή. Αποφοίτησε από το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στην Αθήνα με ειδικότητα το τένις. Η ίδια πιστεύει ότι η σωστή επικοινωνία με τα παιδιά, ο σεβασμός προς την προσπάθειά τους, ανεξαρτήτως αποτελέσματος και το σωστό περιβάλλον εκμάθησης είναι τα στοιχεία που συμβάλλουν σε μια καλή και αποδοτική προπόνηση.

Στοιχεία επικοινωνίας : [email protected]

 

Ο Χρήστος Χουλιάρας είναι προπονητής αντισφαίρισης από το 1996. Είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και έχει παρακολουθήσει μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές στο τμήμα της ειδικής κινητικής αγωγής στο ΤΕΦΑΑ Αθηνών. Έχει παρακολουθήσει επίσης σεμινάρια παιδοψυχολογίας και είναι κάτοχος του επαγγελματικού πτυχίου RPT (REGISTRO PROFESIONAL DE TENIS) της Ισπανικής ομοσπονδίας. Είναι υπεύθυνος στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο του ΕΚΠΑ και ως προπονητής έχει διατελέσει αρχηγός αποστολών αντισφαίρισης σε πανελλήνια φοιτητικά πρωταθλήματα. Ο ίδιος πιστεύει ότι ο ρόλος του προπονητή, μετά την οικογένεια, είναι πολύ σημαντικός γιατί μπορεί να δώσει στα παιδιά από νωρίς τις σωστές αρχές και ηθικές αξίες που θα γίνουν η βάση για την μετέπειτα εξέλιξη τους ως ώριμοι αθλητές και άνθρωποι.

Στοιχεία Επικοινωνίας:[email protected]

 

Η ‘Ελενα Μαντζώρου είναι απόφοιτη του ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα στην Αντισφαίριση. Μέρος των σπουδών της έγινε στο πανεπιστήμιο της Σεβίλλης στην Ισπανία με υποτροφία από το πρόγραμμα ΕRΑSΜUS. Ήρθε σε πρώτη επαφή με το άθλημα στην ηλικία των 7 ετών και τα τελευταία 4 χρόνια εργάζεται ως προπονήτρια, ενώ είναι μέλος της προπονητική ομάδας του Α.Σ.Κ Ντερή από το 2018. Η αγάπη της για τα μικρά παιδιά έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στο Μini Τennis. Κατά την γνώμη της είναι σημαντικό τα παιδιά να περνούν ευχάριστα την ώρα του μαθήματος, συνδυάζοντας έτσι την διασκέδαση που αποζητούν μέσα από την εξάσκηση του αθλήματος αλλά και την σωστή εκμάθηση της τεχνικής και τακτικής αυτού.

Στοιχεία Επικοινωνίας: [email protected]

 


Ακαδημία Κολύμβησης – Deree Swim Academy

Επικεφαλής Προπονητής και Συντονιστής

ooohgfcΟ Γιώργος Βάλλας ασχολήθηκε από μικρή ηλικία με το άθλημα της κολύμβησης και υπήρξε Πρωταθλητής Ελλάδος , κάτοχος Πανελλήνιων Ρεκόρ και μέλος της Εθνικής Ομάδας σε όλες τις βαθμίδες. Αφού τελείωσε τις σπουδές του στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στην Αθήνα ξεκίνησε την προπονητική του σταδιοδρομία από την ομάδα του Α.Ο. Κολωνού το 2003 μέχρι το 2007. Ακολούθησαν ο Πανελλήνιος Γυμναστικός Σύλλογος (2007-2010) και ο Νηρέας Χαλανδρίου (2010-2013). Από τον Σεπτέμβριο του 2013 είναι επικεφαλής προπονητής και συντονιστής στο κολυμβητικό τμήμα του Συλλόγου μας. Σε όλες τις ομάδες αθλητές του υπήρξαν μέλη της Εθνικής Ομάδας και Πρωταθλητές Ελλάδος. Από το 2006 μέχρι το 2010 υπήρξε Ομοσπονδιακός προπονητής και θεωρεί ομορφότερη εμπειρία του την παρέλαση στο Ολυμπιακό Στάδιο του Πεκίνο με την Ολυμπιακή Ομάδα τον Αύγουστο του 2008 όπου υπήρξε ένας από τους Ολυμπιακούς προπονητές της Εθνικής μας Ομάδας. Θεωρεί ότι η οικογένεια του είναι το σημαντικότερο κομμάτι της ζωής του και πιστεύει ότι ο καλός αθλητής οφείλει με την συμπεριφορά του να αποτελεί παράδειγμα για όλους.

Στοιχεία επικοινωνίας: [email protected]

Προπονητές

DSC_1554Ο Δημήτρης Παπαχαριζάνου είναι προπονητής κολύμβησης από το 2008. Έχει εργαστεί στον Παναθηναϊκό και στον Νηρέα  Χαλανδρίου ενώ από τον Σεπτέμβριο του 2013 είναι βοηθός προπονητής στην αγωνιστική και προπονητής στην προαγωνιστική ομάδα του ΑΣΚ Ντερή. Υπήρξε σαν κολυμβητής μέλος των εθνικών ομάδων και είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης και Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Ο ίδιος θεωρεί πολύ σημαντικό να δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες καθημερινά ώστε οι αθλητές του να αγαπούν πραγματικά αυτό που κάνουν.

Στοιχεία επικοινωνίας: [email protected]

 

Η Σοφία Μανταλούφα είναι προπονήτρια κολύμβησης τα τελευταία 12 χρονια. Είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Αθηνών, με ειδικότητα στην Προπονητική Κολύμβησης και την Προσαρμοσμένη Κινητική Αγωγή. Η ενασχόλησή της με την κολύμβηση ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία ως αθλήτρια του Ηλυσιακού Α.Ο. ενώ σε μεγαλύτερη ηλικία υπήρξε και αθλήτρια στίβου στον Εθνικό Γ.Σ.. Από το 2004 και μετά έχει εργαστεί, στον κολυμβητικό σύλλογο ”Ο Μίλλων”, στον σύλλογο θεραπευτικής αγωγής ”Ιωνάς”, στον ”Ωκεανό Α.Ο”., στον ”Κ.Ο.Ποσειδώνας Ιλισίων”, στο Holmes Place Athens και στο Ελληνοαμερικανικό Κολλέγιο Αθηνών-Ψυχικού. Από τον Οκτώβριο του 2013 είναι μέλος του Α.Σ.Κ. Ντερή με την ιδιότητα της υπευθύνου στην Ακαδημία Κολύμβησης και προπονήτριας στην προαγωνιστική ομάδα του συλλόγου.  Η ίδια θεωρεί πολύ σημαντικό οι αθλητές της να μαθαίνουν, μέσω της κολύμβησης, να θέτουν τους σωστούς στόχους και να τους πετυχαίνουν.

Στοιχεία επικοινωνίας : [email protected]

 

DSC_1538Η Αθανασοπούλου Ιωάννα είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στην κολύμβηση. Αποφοίτησε το 2009 με άριστα. Παράλληλα με την σχολή  ξεκίνησε την προπονητική της πορεία στην ομάδα  Ο.Φ. Θεσσαλονίκης όπου από εκεί άρχισε  και η αγάπη της για την ενασχόληση με τον μαγικό κόσμο της εκμάθησης. Στην συνέχεια εργάστηκε στο κολυμβητήριο των Άνω Λιοσίων όπου απόκτησε πολλές εμπειρίες καθώς ασχολήθηκε με όλες σχεδόν τις ηλικίες από baby μέχρι ενήλικες.  Από τον Νοέμβριο του 2011 είναι μέλος του Α.Σ.Κ Ντερή. Το μότο που πιστεύει ακράδαντα είναι πως η προσπάθεια μετράει!

Στοιχεία επικοινωνίας : [email protected]

 

DSC_1532Δημήτρης Βουτσάς γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με ειδικότητες Κολύμβηση και Ειδική Φυσική Αγωγή και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Κομοτηνής, στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Από το 2013 είναι μέλος του Α.Σ.Κ. Ντερή.

Στοιχεία επικοινωνίας: [email protected]

 

 

ppphygjΗ Ιωάννα Ιωάννου είναι προπονήτρια κολύμβησης τα τελευταία 9 χρόνια. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς και πτυχιούχος Ναυαγοσώστρια. Ξεκίνησε την καριέρα της ασχολούμενη με την ειδική φυσική αγωγή κ το functional training, ενώ ανήκει στο δυναμικό του ΑΣΚ Ντερή από το 2011. Θεωρεί ότι ο αθλητισμός αποτελεί ένα από τα βασικότερα συστατικά του “ευ ζην”, όταν μάλιστα ξεκινά από την παιδική ηλικία.

Στοιχεία επικοινωνίας: [email protected]

 

BOUGIOKOS GREYΟ Βασίλης Μπουγιούκος είναι προπονητής κολύμβησης τα τελευταία 12 χρόνια. Ξεκίνησε τη καριέρα του στον σύλλογο του Πανελληνίου ως προπονητής κολύμβησης το 2004 και από το 2010 είναι μέλος του Α.Σ.Κ. Ντερή.  Σπούδασε στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής Θεσσαλίας με ειδικότητα στην κολύμβηση και την αναψυχή κλειστών χώρων. Θεωρεί πως η εμπειρία που αποκτά κανείς δουλεύοντας με τα παιδιά είναι ξεχωριστή καθότι σου δίνεται η ευκαιρία όχι μόνο να διδάξεις αλλά και να διδαχθείς από αυτά.

Στοιχεία επικοινωνίας: [email protected]

 

lefiki GREYΗ Λευκοθέα Σπανού είναι προπονήτρια κολύμβησης του Α.Σ.Κ. Ντερή και ναυαγοσώστρια πισίνας. Το ξεκίνημα της έγινε στο Summer Camp 2016 ενώ ασχολείται παράλληλα με το personal και το group training. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Κομοτηνής και του Αμερικάνικου Κολλεγίου Ελλάδος Pierce College. Έχοντας μία 15ετή εμπειρία ως κολυμβήτρια στον Ηλυσιακό Α.Ο, ως αθλήτρια του Pierce είχε σημαντικές διακρίσεις στους κολυμβητικούς αγώνες μεταξύ των ιδιωτικών σχολείων. Στόχος της είναι να προσφέρει τις γνώσεις της στη καινούργια γενιά και να τους κάνει να αγαπήσουν το υγρό στοιχείο.

Στοιχεία επικοινωνίας: [email protected]

 

Η Πόπη Σπανού είναι προπονήτρια του Α.Σ.Κ. Ντερή. Η πρώτη της επαφή με την κολύμβηση ξεκίνησε σε ηλικία 3 ετών και συνεχίστηκε για διάστημα 10 χρόνων στην ομάδα του Ηλυσιακού με την συμμετοχή της σε όλους τους αγώνες και τα πρωταθλήματα. Είναι απόφοιτος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Κομοτηνής καθώς  και του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος – Pierce College. Με ειδικότητα στην προπονητική και ειδικότερα στην κολύμβηση έμαθε την διαδικασία της διδακτικής της κολύμβησης, όπως επίσης έκανε πρακτική σε δημοτικά σχολεία και σεμινάρια ατόμων με ειδικές παθήσεις. Ούσα μέλος της κολυμβητικής ομάδας του Pierce, λάμβανε πάντα μέρος στους αγώνες μεταξύ των ιδιωτικών σχολείων στους οποίους και διακρινόταν. Θεωρεί ότι η κολύμβηση είναι ένα πολύ απαιτητικό άθλημα που χρειάζεται πειθαρχία και συνάμα αγάπη για όποιον το επιλέξει.

Στοιχεία επικοινωνίας: [email protected]


Ακαδημία Πετοσφαίρισης – Deree Volleyball Academy

Επικεφαλής Προπονήτρια και Συντονίστρια

IMG_5637Η Έφη Μαρτσουκάκη είναι καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα Volley και ασχολείται με την προπονητική τα τελευταία 20 χρόνια. Είναι μέλος του ΣΕΠΠΕ ενώ έχει υπάρξει προπονήτρια σε ομάδες Α1-Α2 με αρκετές πανελλήνιες επιτυχίες στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα . Ήταν αθλήτρια του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ, του ΖΑΟΝ και άλλων ομάδων Α’ Εθνικής. Έχει κατακτήσει 4 πρωταθλήματα και έχει διεθνής συμμετοχές. Είναι μέλος του ΑΣΚ Ντερή από το 2012. Πιστεύει πως το κύριο μέλημα ενός προπονητή εκτός από την εκμάθηση της βασικής τεχνικής είναι η ένταξη των παιδιών στην ομάδα και η διαμόρφωση ενός ευχάριστου περιβάλλοντος για τους μικρούς αθλητές, έτσι ώστε η ενασχόληση με τον αθλητισμό να τους γίνει μία απαραίτητη και ταυτόχρονα ευχάριστη συνήθεια για όλη τους την ζωή.

Στοιχεία επικοινωνίας :[email protected]

Προπονητές

IMG_5640Ο Τζέρυ Αρμάος ασχολείται με την προπονητική τα τελευταία 20 χρόνια και είναι μέλος του ΣΕΠΠΕ. Ξεκίνησε την αθλητική και προπονητική του καριέρα από τον Α.Ο Τυφών Ηρακλείου και έχει διατελέσει παίκτης και προπονητής σε εθνικές κατηγορίες με πολλές επιτυχίες. Πιστεύει πως η ενασχόληση των παιδιών με ένα ομαδικό άθλημα μπορεί να έχει μόνο ευεργετικές επιπτώσεις στο χαρακτήρα τους και στη διαπαιδαγώγηση τους. Είναι μέλος του Α.Σ.Κ. Ντερή από το 2015.

Στοιχεία επικοινωνίας. : [email protected]

 

Η Πασιαλή Χριστίνα, μπήκε στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθήνας τρίτη και αποφοίτησε  με βραβείο καλύτερου φοιτητή στην ειδικότητα της πετοσφαίρισης. Είναι φοιτήτρια στο Χαροκόπειο πανεπιστήμιο στο τμήμα της διατροφολογίας και  ασχολείται με την προπονητική στις αναπτυξιακές ηλικίες από το 2010. Έχει εργαστεί σε ομάδες όπως ο Πανιώνιος, ο Α.Σ. Παπάγου και ο ΖΑΟΝ.  Επίσης έχει υπάρξει μέλος εθνικών ομάδων beach volley με πολλές διακρίσεις σε παγκόσμιο και πανελλήνιο επίπεδο. Η ίδια πιστεύει πως κάνεις δεν ξέρει τα όρια του και στόχος της είναι να εμπνέει καθημερινά τα παιδιά ώστε να τα ξεπερνούν συνέχεια και να γίνονται καλύτερα.

Στοιχεία επικοινωνίας: [email protected]